Νέα απάντηση Ταγκαλέγκα-Άκρου του τάφου σιωπή, κύριε Καραμάνη

«Άκρα του τάφου σιωπή, κύριε Καραμάνη… 

Και πάλι αργά τα αντανακλαστικά σας, όταν όμως είναι να αντιδράσετε σε δημοσιογραφική κριτική είστε ταχύτατος. Στις δύσκολες ερωτήσεις αργείτε.

Τέλος πάντων, μπορεί να μην κατάφερα να δώσετε ουσιαστικές απαντήσεις – θα ήταν θαύμα άλλωστε αν το πετύχαινα – αλλά κατάφερα να βγάλετε το αντιδημοκρατικό σας ύφος, που έντεχνα προσπαθείτε να κρύψετε… 

Είστε ο Δήμαρχος και θα είμαι ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας για 4,5 χρόνια ακόμη, οπότε δεν μπορείτε να “τελειώσετε” μαζί μου. Γραπτή απάντηση Δημάρχου προς ερωτήσεις του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου που ξεκινάει με την φράση “Για να τελειώνουμε μαζί σας”, δεν έχει ξανά υπάρξει. 

Όταν ήσασταν στην αντιπολίτευση με κατηγορούσατε ότι δεν δέχομαι την κριτική, τώρα τι κάνετε εσείς;;;

Κύριε Δήμαρχε, σας ζητώ να επανέλθετε στην τάξη, σας καλώ να τιμήσετε τον ρόλο σας και να σεβαστείτε τον δικό μου θεσμικό ρόλο. 

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σας, που προκύπτει από την αδυναμία σας να απαντήσετε. Όμως θα συνεχίσω να σας ρωτάω και να σας ελέγχω με όλους τους δυνατούς τρόπους, που μου δίνει ο νόμος και εσείς ως Δήμαρχος θα πρέπει να ΑΠΑΝΤΑΤΕ.

Εγώ θα επανέρχομαι κάθε βδομάδα, ερωτώντας και απαντώντας, οπότε θα πρέπει να το συνηθίσετε και συνέλθετε όσο είναι καιρός. Είστε Δήμαρχος πια και όχι ο αντιπολιτευόμενος λαϊκιστής . 

Τα δικά μου πεπραγμένα έχουν κριθεί από τους συνδημότες μας. Αν υπήρχε κάτι επιλήψιμο στην θητεία μου, θα το είχατε ήδη χρησιμοποιήσει προεκλογικά, αφού όλοι ξέρουμε πια ότι αφού δεν είχατε ΤΙΠΟΤΑ να μου προσάψετε, σκαρφιστήκατε θέματα για να με πληξετε πολιτικά, συκοφαντώντας με μέσω συγγενικών σας προσώπων. Οπότε, μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις εναντίον μου με μοντάζ και κολάζ, αν έχετε το παραμικρό εναντίον μου να προσφύγετε στα αρμόδια δικαστήρια. 

Και επιτέλους αντιληφθείτε τον ρόλο σας. Σεβαστείτε ότι οι ψηφοφόροι επέλεξαν εσάς για να διαχειρίζεστε τα χρήματα του Δήμου μας. Δείξτε ότι έχετε την παιδεία να αντιληφθείτε την σπουδαιότητα της θέσης σας. ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…»

               Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας 

            Πρώην Δήμαρχος Λεβαδέων,

      Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας

       του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων 

Δείτε ακόμα

“Για να τελειώνουμε μαζί σας” Σκληρή απάντηση Καραμάνη σε Ταγκαλέγκα

Σχετικά